Fitness in de Praktijk

Fit worden of fit blijven, afvallen of op gewicht komen, herstellend van een operatie of juist preoperatief trainen. Wij snappen dat iedereen een eigen motivatie heeft om te kiezen voor Fitness in de Praktijk. Wij leren je graag écht kennen om er achter te komen wat jou beweegt. We werken niet met standaard protocollen maar geven beweegadvies op maat. Hoe we dit doen?

 

 Afspraak maken

Gewoon even bellen, mailen of binnenlopen aan de Van Loonstraat in Heerhugowaard. Eerst een keer proberen? Geen probleem, je bent van harte welkom. Graag wel vooraf even laten weten!

  Eerste afspraak

We beginnen altijd met een intake bij één van de fitness instructeurs. Heb je last van lichamelijke klachten of wil je het sporten weer oppakken na een langere periode van lichamelijke klachten? Dan is er de mogelijkheid om, kosteloos, de intake te laten doen door één van onze fysio’s. De fysio overlegt vervolgens met de fitness instructeur, zo kunnen we je nog beter begeleiden en voorkomen we dat er in de toekomst nieuwe klachten ontstaan. De intake bestaat uit een gesprek en eventueel een aantal testen en metingen. We willen zo’n goed mogelijk beeld krijgen van wat jou beweegt. Als we alles helder hebben stellen we samen doelen.

  Aan de slag

Tijdens de eerste trainingen zal je intensief worden begeleid. Wij tillen namelijk zwaarder aan hóe je de oefening uitvoert dan hoe vaak en met hoeveel gewicht je dat doet. Hier nemen we dan ook echt de tijd voor. Afhankelijk van jouw doel bestaat de training uit groepslessen, individuele lessen of beide. Iedere 6-8 weken komen we samen voor een korte evaluatie, zo houden we je vooruitgang scherp in de gaten.

Fitness lidmaatschappen

1
€ 42.50

Onbeperkt toegang tot de oefenzaal en groepslessen
Per maand opzegbaar
Inclusief Praktijkpas*

2
€ 36.50

Onbeperkt toegang tot de oefenzaal en groepslessen
Na 1 jaar per maand opzegbaar
Één keer per jaar 1 maand stop te zetten
Inclusief Praktijkpas*

10
€ 72.50

10 keer toegang tot de oefenzaal en groepslessen
Niet persoonsgebonden
Inclusief Praktijkpas*

Overige diensten en tarieven

Personal training

Personal duo training

Small group training

Zwanger & Fit

Mam & Fit

Medisch Fitness

Bedrijfsfitness

Yoga

Stoelyoga

Openingstijden

Maandag
08:30 - 13:00 / 16:00 - 21:30
Dinsdag
08:30 - 21:30
Woensdag
08:30 - 13:00 / 15:30 - 21:30
Donderdag
08:30 - 21:30
Vrijdag
08:30 - 13:00 / 16:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 13:00

Lesrooster

Download rooster