Fysio, fitness en leefstijl onder één dak

Het is hier geen fysio praktijk, sportschool of leefstijlpraktijk. Nou ja, eigenlijk wel! De Praktijk is het namelijk állemaal. Een plek waar íedereen welkom is; dik, dun, jong en oud, topsporter of beginner. Wij helpen je graag, of je nou wilt afvallen, herstellen van een blessure of je fitter wilt voelen. Geen trends, hypes en andere hippe flauwekul. Onze aanpak is altijd (medisch) onderbouwd, zonder theorie geen Praktijk.

 

Om je goed te kunnen helpen leren we je graag écht kennen. Hoe sta je in het leven, wat zijn je gewoontes? Samen stellen we vervolgens doelen, doelen die haalbaar zijn. Onze vuistregel: zonder doel geen resultaat. Een goed begin is het halve werk! Helaas, een goed begin is gewoon een goed begin! Afvallen, revalideren of fitter worden is niet makkelijk. Het is hard werken en soms afzien. Maar geloof ons, de aanhouder wint. Wij zijn er voor je, niet alleen als het goed gaat. Dát is de Praktijk.

Hoe wij jou kunnen helpen? Bel, mail of loop eens binnen aan de Van Loonstraat in Heerhugowaard.

 

Ons team

Praktijkervaringen

Joke Bouwknegt

Ik sport al weer enkel jaren in de Praktijk maar sinds drie maanden ben ik er een stuk vaker te vinden. Op donderdag 13 juni […]

Vacatures

Yoga instructeur
Wij zijn opzoek naar een yoga instructeur om ons team te versterken.