Zwanger & Fit

Een zwangerschap is een mooi intens proces, maar kan je fysiek en mentaal flink uit balans brengen. Het is daarom belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en zowel lichaam als geest in goede conditie te houden. Zwanger & Fit helpt je hierbij!

Tijdens deze training leer je alles wat nodig is om fit te blijven tijdens je zwangerschap. De training is sportief, praktisch en informatief. Daarnaast is ruimschoots gelegenheid om persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Er wordt gewerkt aan de conditie, kracht, coördinatie en lenigheid. We richten ons hierbij vooral op het voorkomen en/of verminderen van rug en bekkenklachten. De training wordt afgesloten met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Verder besteden we tijdens de lessen aandacht aan:

Houdingsadvies
Voedingsadvies
Bekkenbodem training
Ontspanningsoefeningen voor tijdens de bevalling
Ademhalingstechnieken zoals puffen
Oefeningen en advies voor na de bevalling

Je kan op ieder moment instappen. De trainingen zijn op dinsdagavond van van 19:00 tot 20:00. Opgeven kan door te mailen naar joyce@welkomindepraktijk.nl of door te bellen naar 072 53 455 25.

De kosten bedragen 89 euro voor 10 lessen. Vervolg lessen zijn ook mogelijk voor 10 euro per les. Voor leden valt de cursus binnen hun lidmaatschap. Let op! Je kan dus voor 39,50 euro per maand de cursus Zwanger & Fit volgen en onbeperkt sporten!