Zwanger & Fit

Een zwangerschap is een mooi intens proces, maar kan je fysiek en mentaal flink uit balans brengen. Het is daarom belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en zowel lichaam als geest in goede conditie te houden. Zwanger & Fit helpt je hierbij!

 

Tijdens deze training leer je alles wat nodig is om fit te blijven tijdens je zwangerschap. De training is sportief, praktisch en informatief. Daarnaast is ruimschoots gelegenheid om persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Er wordt gewerkt aan de conditie, kracht, coördinatie en lenigheid. We richten ons hierbij vooral op het voorkomen en/of verminderen van rug en bekkenklachten. De training wordt afgesloten met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Verder besteden we tijdens de lessen aandacht aan:

Houdingsadvies
Bekkenbodem training
Ontspanningsoefeningen
Ademhalingstechnieken
Oefeningen en advies voor na de bevalling

Je kan op ieder moment instappen. De trainingen zijn op donderdagavond van van 18:30 tot 19:30. Opgeven kan door te mailen naar joyce@welkomindepraktijk.nl of door te bellen naar 072 53 455 25.

De kosten bedragen 89,50 euro voor 10 lessen. Vervolg lessen zijn ook mogelijk voor 10,50 euro per les. Voor leden valt de Zwanger & Fit binnen hun lidmaatschap. Let op! Je kan dus voor 36,50 euro per maand de Zwanger & Fit volgen en onbeperkt sporten!