Zwanger & Fit

Een zwangerschap is een mooi intens proces, maar kan je fysiek en mentaal flink uit balans brengen. Het is daarom belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en zowel lichaam als geest in goede conditie te houden. Zwanger & Fit helpt je hierbij!

Tijdens deze 10 weken durende cursus leer je alles wat nodig is om fit te blijven tijdens je zwangerschap. De cursus is sportief, praktisch en informatief. Daarnaast is ruimschoots gelegenheid om persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Tijdens de les wordt er gewerkt aan de conditie, kracht, coördinatie en lenigheid. We richten ons hierbij vooral op het voorkomen en/of verminderen van rug en bekkenklachten. De training wordt afgesloten met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Verder besteden we tijdens de lessen aandacht aan:

Houdingsadvies
Voedingsadvies
Bekkenbodem training
Ontspanningsoefeningen voor tijdens de bevalling
Ademhalingstechnieken zoals puffen
Oefeningen en advies voor na de bevalling

De volgende cursus start op – 26 januari – van 19:00 tot 20:15. Opgeven kan door te mailen naar hallo@welkomindepraktijk.nl of door te bellen naar 072 53 455 25.

De kosten bedragen 89 euro. Vervolg lessen zijn ook mogelijk voor 10 euro per les. Voor leden valt de cursus binnen hun lidmaatschap. Let op! Je kan dus voor 39,50 euro per maand de cursus Zwanger & Fit volgen en onbeperkt sporten!