Personal duo training

Train je liever samen met een vriend(in), je partner of misschien wel met je vader of moeder? Maar wil je wel de één op één aandacht van een personal trainer? Dan is personal duo training wat voor jou! Met personal duo training werk je aan je eigen doelen, ook als de ander andere doelen heeft. De oefeningen worden aangepast aan de persoon, wat maakt dat je elkaar kunt blijven stimuleren en motiveren. Op basis van jouw doel(en) zoeken we naar de juiste combinatie tussen trainen, mentale coaching en voedingsbegeleiding. Hoe we dit doen?

 

Afspraak maken

Gewoon even bellen, mailen of binnenlopen aan de Van Loonstraat in Heerhugowaard.

Eerste afspraak

Voordat we aan de slag gaan leren we je graag eerst kennen middels een gratis en vrijblijvend intakegesprek. We nemen samen door wat je graag wilt bereiken en waarom dit belangrijk is voor jou. Op basis van jouw persoonlijke doel(en) en maken we een persoonlijk plan van aanpak.

Aan de slag

Voordat we aan de slag gaan beginnen we met een nulmeting. Afhankelijk van jouw doel(en) kan dit bestaan uit het meten van gewicht, omvang, vet%, een conditie test of een andere performance test. Tijdens vooraf ingeplande evaluatie momenten nemen we deze testen weer af en bespreken we de resultaten. Op deze manier houden we jouw vooruitgang scherp in de gaten.

De kosten bedragen 52,50 euro per training van één uur. Bij afnamen van minimaal vier uur personal duo training per maand ontvang je de Praktijkpas waarmee je onbeperkt toegang hebt tot de oefenzaal en de groepslessen.