Small group training

Train je liever samen met je vrienden, collega’s of met je voetbalteam? Maar wil je wel de aandacht van een personal trainer? Dan is small group training wat voor jou! Bij small group training stemmen we de training af op de doelen van de groep. Misschien wil je met je collega’s aan teambuilding doen, de snelheid of agility van jouw voetbalteam verbeteren of gewoon elke week met je vrienden een intensieve training volgen. De trainingen kunnen plaatsvinden in de Praktijk of op locatie. Hoe het werkt?

 

Afspraak maken

Gewoon even bellen, mailen of binnenlopen aan de Van Loonstraat in Heerhugowaard.

Eerste afspraak

Voordat we aan de slag gaan leren we je graag eerst kennen middels een gratis en vrijblijvend intakegesprek. We nemen samen door wat je graag wilt bereiken en waarom dit belangrijk is. Dit kunnen individuele doelen zijn of een gemeenschappelijk doel van de groep. Op basis hiervan maken we een plan van aanpak.

Aan de slag

Afhankelijk van het doel / de doelen van de groep nemen we een nulmeting af. Dit kan bestaan uit het meten van gewicht, omvang, vet%, een conditie test of een andere performance test. Tijdens vooraf ingeplande evaluatie momenten nemen we deze testen weer af en bespreken we de resultaten. Op deze manier houden we de vooruitgang van de groep scherp in de gaten.

De kosten zijn afhankelijk van de wensen en doelen van de groep. Wil je meer informatie of een offerte op maat dan horen we het graag.