Leefstijl in de Praktijk

Vandaag de dag word je overspoeld met voorgekauwde diëten, kuren en andere rages. Snel resultaat maar op langere termijn niet vol te houden. Of je nou wilt afvallen of aankomen, je energieniveau wilt verhogen of sportprestaties wilt verbeteren, voor een blijvend resultaat zul je gewoontes moeten veranderen. Wij kunnen je daarbij helpen! Nieuwe gewoontes eigen maken is niet makkelijk, maar samen zorgen we er voor dat je onbewust gezondere keuzes maakt.

 

Afspraak maken

Gewoon even bellen, mailen of binnenlopen aan de Van Loonstraat in Heerhugowaard. Je bent van harte welkom.

Eerste afspraak

We beginnen met een intake bij één van de voedingsconsultenten. De intake bestaat uit een gesprek en wordt aangevuld met een aantal metingen zoals vet%, gewicht en omvang. Om het overzicht compleet te maken zullen we je vragen om de week na de intake een voedingsdagboek bij te houden.

Aan de slag

Tijdens de het eerste consult worden de gegevens uit de intake en het voedingsdagboek besproken. Hieruit stellen we samen doelen op. Doelen die haalbaar zijn en zorgen voor blijvend resultaat. Afhankelijk van jouw doelen maken we een planning voor de komende tijd. Stap voor stap werken we naar het behalen van jouw doelen.

De kosten bedragen 19,50 per consult van 20 minuten. Bij afnamen van vijf consulten betaal je slechts 87,50.

Recepten

Granola

Tekst

Krachtige smoothie

Gezonde voeding helpt je de kans op griep en verkoudheid zo klein mogelijk te maken. Deze krachtige smoothie helpt je alvast op weg. Ingrediënten (voor […]