Sportmassage

Massage, een onmisbaar onderdeel voor een (top)sporten maar ook heerlijk om tot ontspanning te komen. In de Praktijk bieden we zowel sport-, als ontspanningsmassages aan.


Sportmassage

Wil je jezelf goed voorbereiden op een wedstrijd of het leveren van een topprestatie?, of merk je dat je na een training niet op tijd hersteld bent voor de volgende training? Sportmassage kan je hierbij helpen. Een sportmassage kan zowel preventief als curatief worden ingezet om de sportprestatie te verbeteren. Afhankelijk van het doel van de massage worden de verschillende massagetechnieken toegepast. Zo kan de doorbloeding worden verbeterd of het herstellend vermogen van het lichaam worden gestimuleerd.

Ontspanningsmassage
Strakke deadlines op het werk, sociale verplichtingen waar we niet altijd op zitten te wachten en de race tegen de klok om de kinderen op tijd op school, bij vriendjes of bij het sporten te krijgen. We laten ons meeslepen door de drukte van de dag en kunnen maar moeilijk een momentje van rust vinden. Een ontspanningsmassage trekt je uit deze dagelijkse routine. Even een moment van rust om weer is diep in te ademen en even stil te staan. Belangrijk!, want een lange periode van spanning kan tot mentale en/of fysiek klachten leiden. Door de rustige vloeiende bewegingen van de massage en de ontspannen sfeer brengen we het spanningsniveau weer omlaag. Hierdoor kom je zowel mentaal als fysiek weer beter in balans.

Meer weten of een afspraak maken? Dit kan door te mailen naar hallo@welkomindepraktijk.nl of door te bellen naar 072 53 45525.