Mam & Fit

Na de bevalling wil je weer snel en verantwoord in vorm komen. Een bevalling vraagt fysiek, en soms ook mentaal, heel veel van je lichaam. Voor veel vrouwen betekent dit dat ze het sporten zoals ze dat daarvoor deden “maar even laten”. En dat is zonde. Want met een veilig en gericht herstelprogramma, dat rekening houdt met deze dingen, ben je zo weer op de rit. Mam en Fit helpt je hierbij!

 

Mam en Fit is het vervolg op Zwanger en Fit maar kan ook gevolgd worden zonder dat je aan Zwanger en Fit hebt meegedaan. In week 6-8 weken (bij keizersnede houden we 8 weken aan) na de bevalling kan je beginnen. Mocht je nog bekken klachten ervaren dan raden we je aan om eerst een check te laten uitvoeren door een  bekkenfysiotherapeut. De training helpt je weer fit te worden na jouw bevalling. De training is sportief, praktisch en informatief. Daarnaast is er ruimschoots gelegenheid om persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Er wordt gewerkt aan het trainen van de kracht, coördinatie en lenigheid. We richten ons hierbij vooral op het verminderen van rug en bekkenklachten. De training wordt afgesloten met ontspannings- en ademhalingsoefeningen.

Je kan op ieder moment instappen. De trainingen zijn op donderdagavond van van 19:45 tot 20:45 uur. Opgeven kan door te mailen naar joyce@welkomindepraktijk.nl of door te bellen naar 072 53 455 25.

De kosten bedragen 89,50 euro voor 10 lessen. Vervolg lessen zijn ook mogelijk voor 10,50 euro per les. Voor leden valt de Mam & Fit binnen hun lidmaatschap. Let op! Je kan dus al vanaf 36,50 euro per maand de Mam & Fit volgen en onbeperkt sporten!