De Praktijkervaring van…

Iedereen stapt met zijn of haar eigen doel de Praktijk binnen. Juist dit
en achter elk doel zit een eigen verhaal. Waar de één

Wil jij jouw praktijkervaring delen? Laat het ons weten door te mailen naar hallo@welkomindepraktijk.nl

Tjaza

Enkele maanden geleden ging eindelijk de bekende ‘knop om’. Ik wilde beter in mijn vel zitten, meer energie hebben en een aantal kilo’s kwijt. Nu 6 maanden verder kan ik zeggen dat ik mijn doel heb behaald! Hoe? Bewuster en gezonder eten maar ook zeker sporten. Drie keer in de week ben ik te vinden in deze gezellige en kleinschalige sportschool. Even een paar kilometer hardlopen op de loopband om vervolgens nog een uurtje te bodypumpen. Heerlijk is dat, mede dankzij de goede begeleiding van Abdie!

Anja

Een paar maanden geleden ben ik gestart met fysio en fitness in de Praktijk. Hoewel ik dezelfde uren maakte, leken de werkdagen wel steeds langer te duren. De pijn in de onderrug en tussen mijn schouderbladen kwam steeds sneller opzetten. In de nacht had ik last van onrustige voeten en overdag bleven mijn benen tintelen. Ik begon met zorgen te maken, wordt dit alleen maar erger?

Gelukkig heeft het vrijmaken van de bewegingen bij de fysio en de gerichte trainingsschema’s in de fitnesszaal tot resultaat geleid. Het is hard werken, maar stap voor stap begin ik me beter te voelen. Mijn handen worden sterker waardoor de pijn minder is. ’s Nachts zijn mijn voeten niet meer onrustig en de prikkelingen zijn er nog maar zelden. Mijn houding is verbeterd en de werkdagen ervaar ik niet langer meer als vermoeiend. Met de fysio ben ik bijna klaar maar met mijn trainingsschema twee keer in de week ga ik zeker door. Kortom, toppie!

Daan

Dit jaar speel ik in de O15-2 bij SVW’27. Hoewel het voetballen goed gaat wil ik mijzelf blijven ontwikkelen. Daarom train ik sinds dit seizoen ook twee keer per week in de Praktijk. Ik heb een sport specifiek trainingsschema gericht op het verbeteren van mijn kracht, coördinatie en snelheid.

Ik merk dat ik hierdoor sneller en wendbaarder word en sterker ben in de duels. Dit maakt mij steeds een stukje beter.

Groet Daan

Margriet

De Praktijkervaring van… Margriet Welman, vorige maand ben ik trotse winnaar geworden van de Oma golfdag 2018 bij de Heemskerkse Golfclub. Voor mij een onverwachte prestatie. Zeker na het advies van de medici die mij, vanwege rugklachten, afraden om te blijven golfen. Door de combinatie fitness en fysio in de Praktijk en mijn doorzettingsvermogen ben ik toch tot dit resultaat gekomen.

Om dit zo te houden blijf ik nu drie keer per week naar de Praktijk komen. Ik doe daar kracht- en conditietraining en volg één keer per week een yogales bij Cindy.

Super bedankt voor de ondersteuning!

Monique

8 Maanden geleden was ik het zat! Ik wilde afvallen maar had een zetje nodig. Met behulp van Ria is het mij gelukt! Door het opvolgen van de adviezen hebben we stap voor stap mijn eetpatroon kunnen doorbreken.

Ik ben nu 11 kilo kwijt voel me nu fitter, heb meer zelfvertrouwen en al mijn kleding staat nu een stuk leuker :).

Kortom een aanrader!

Dick

Na de bouwvak van 2017 was ik er mee aan. Ik deed me rondje wel op de sportschool maar er gebeurde niks. Tijd voor verandering maar hoe? Gelukkig wist Ria me hierbij te helpen. Een paar veranderingen in m’n eetpatroon en het aanpassen van m’n trainingsschema gaf het gewenste resultaat.

Ik ben nu 15 kilo kwijt, voel me fitter en zit lekker in me vel. Ik blijf aan m’n nieuwe patroon werken en blijf de komende periode wekelijks op controle bij Ria. Mijn complimenten aan Ria en De Praktijk voor het maatwerk!

Geert